Ananas prodaja retro slika

ANANAS umetnička reprodukcija na premium papiru (art. p-3115)

590 RSD

ANANAS umetnički print na premium matte papiru (art. p-3115)

  • Visokokvalitetna reprodukcija bakroreza (18 v., NEMAČKA)

  • Predstavljena ilustracija je visokokvalitetan print odštampani na premium matte papiru 230g. (Nemačka). 100% garancija kvaliteta.

Visokokvalitetne reprodukcije grafičkih dela su elegantni dekorativni elementi enterijera. Starinske mape, botaničke ilustracije prostoriju čine zanimljivom, prikazuju ukus njenog korisnika, ispunjavaju dom stilom, a dekor - smislom. Svaka stara gravura da li je to crno beli bakrorez, bakropis, drvorez ili litografija u boji lepo će izgledati u svakom enterijeru ako se uklapa sa ostalim dekoracijama, ali i najbitnije - sa Vašim interesovanjem. Otkrijte i Vi svoja interesovanja u onlajn galeriji Vigvamija.com gde su predstavljene grafike na razne teme. 

  • Botanička ilustracija je uvek odlična ideja za dekoraciju doma, službenog prostora, poklon za ljude vezane sa medicinom ili baš ljubitelje cveća i botanike.
Dimenzije
Kolicina

Visokokvalitetna reprodukcija grafičkog dela na premium papiru

  • Dimenzije štampe sa pozadinom i tehničkim poljima lista: A5 (21x14,8 cm.) ili A4 (21x29,7 cm.)

  • Tehnika izrade originala: bakrorez, bojenje akvarelom.

  • Doba: kraj 18 veka, Nemačka

Šta je herbarijum? Herbarijum je knjiga lekovitih biljaka sa opisom njegovih karakteristika i receptima lekova. Herbarijum Elizabet Blekvel je prvi herbarijum u boji koji je bio izdat u Engleskoj. Mora se spomenuti i to da je Blekvel sve sama crtala, gravirala, štampala i bojila akvarelom. Njen suprug koji je bio u medicinskoj struci, davao je nazive na raznim jezicima. Od 1737 do 1739 godine Elizabet Blekvel je izdavala ovu velelepnu zbirku a crteže je pravila u jednoj od botaničkih bašti u Londonu - Chelsea Physic Garden koja je bila otvorena 1673 god. za edukaciju apotekara. Blekvel je za svoj rad dobila podršku kustosa ove bašte Isaaka Randa i čak podršku Udruženja Apotekara. Svake nedelje Blekvel je pravila po četiri slike koje su uz njene opisne tekstove na kraju postale velika kolekcija divnih gravura.

Ram i paspartu ne dolazi uz proizvod, ali uramljivanje možete naručiti dodatno: kontaktirajte nas preko e-mail [email protected]

Isporuka je za 1 / 1-7 dana (bez rama / sa paspartuom ili sa ramom)

Retke i fine slike za dekor i enterijer

p-3115

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ili Reset password