Dobrodošli na sajt Projekta Vigvamija.com !

Vigvamija je onlajn prostor za kreativne stvari, elemente dekora za dečiju sobu, ali i za dnevnu sobu, kuhinju, radnu sobu (dečiji šatori, prostirke za igru i dekorativni jastučići za šatore, dečiji posteri i slike za bebine sobe, personalizovani pokloni i karte rođenja).

Dečiji šatori VIGVAM

Projekat Vigvamija.com je mala porodična radionica. Mi pravimo dizajnirane dečije šatore za igru. Vigvam je jedan od naziva da opiše malu dečiju kućicu, skrovište, čarobno mestašce za decu. Naš projekat nosi naziv ‘Zemlja Vigvamija’ - magičan prostor za maštu. 

Vigvam, kako mi znamo, je vrsta kuće uglavnom kod severoistočnih indijanaca u Americi. Sama reč u prevodu znači "njihova kuća". Drugi naziv - "tipi" - koristio se kod prerijskih Indijanaca. Oba naziva se podjednako koriste.

Ali šta je važno - da vigvam ili tipi u naše vreme postaje deo svake savremene dečije sobe ili dvorišta. U life-style časopisima, poznatim blogovima, i knjigama enterijera veoma često se vidi dečiji šator - vigvamčić.

Još više, kao neki etno ukras ovaj indijanski šator za decu se lako uklapao u stil Boho koji je sada toliko modan. Raspoloženje Boho je uvek čudo i otvaranje, kreativnost i sloboda, let i fantazija. To je veoma važno za dete a i za roditelje jer mi tražimo sve najbolje za naše mališane i želimo da imaju bolji i lepši život.

Za šatore koje mi pravimo u Srbiji mi kupujemo kvalitetno pamučno platno, bukove letvice, stalno tražimo nove savremene dezene.

Dečiji šatori  Vigvamija su odmah spremni za korišćenje: u dečijoj sobi, dvorištu, na plaži! Samo ponesite udobnu vrećicu dimenzija 10x10x100 cm na izlet, sklopite vigvam za 2 minuta i vaše dete uživa u igri, čitanju knjige, ima zaštitu od sunca ali i ima mesto za spavanje po podne!

Na stranici svakog vigvama možete naći detaljnu informaciju i illustrativne slike za lakši izbor!

Šta je idealan indijanski šator vigvam za decu? 

 • Savremeni izgled
 • Eko materijali
 • Lak za montažu
 • Lak za nošenje
 • Lak za održavanje i pranje u veš mašini
 • Uklapa se u svaki enterijer
 • Stabilan
 • Ima ventilaciju
 • Personalizovan po želji

Dečiji šatori iz kolekcije Vigvamija.com :

Dugotrajna višenamenska igračka

 • Zanimljiv i deci i roditeljima 
 • Jednostavan za montažu i održavanje
 • Ima pristupačnu cenu

Na sajtu su predstavljeni naši dezeni u ponudi. Svaki šator može da bude personalizovan sa slovom, imenom ili nekim simbolom poput: zvezdice, životinje itd.

Mi obožavamo da pravimo i nove dezene po narudžbini. Kontaktirajte nas preko e-mail ili telefona, i mi ćemo po Vašem ukusu da napravimo idealan dečiji šator vigvam za Vaše dete.

Dobrodolšli u Vigvamiju - Zemlju najlepših dečijih šatorčića vigvam

Posteri za decu

Zanimljive slike za zid su uvek dobra ideja za poklon. Slika sa smislom, slika koja govori o interesovanju vašeg prijatelja, deteta, personalizovana slika je dvaput prijatan poklon kome se će dugo i iskreno raduje. 

Dečiji posteri i printovi su odličan način za dekorisanje dečije sobe.

Vigvamija je kreativna radionica koja se bavi štampom i prodajom originalnih slika za decu. Mi sarađujemo sa savremenim dizajnerima i ilustratorima. Biramo kvalitetne papire za štampu. Naši posteri imaju veoma visok kvalitet i pristupačne cene. 

Deca obožavaju da razgledaju zanimljive slike na zidu svoje sobe i mi se uvek trudimo da proširimo naš asortiman postera i printova. Vi možete kod nas naći slike raznih tema  po interesovanju Vašeg deteta. Slike sa medama, pandama, jednorozima, dinosaurusima, flamingosima, indijanskim strelicama radovaće svako dete i njegove roditelje. 

Posteri predstavljeni na našem sajtu se štampaju u standartnim dimenzijama: 10x15 cm., 13x18 cm., A5 (14,8x21 cm.), A4 (21x29,7 cm.) ili A3 (29,7x42 cm), 40x50 cm., 50x70 cm., 60x90 cm. za Vaš lakši izbor standardnih ramova. Ali za druge dimenzije, uramljivanje ili ako zelite da bilo koji poster bude personalizovan sa podacima rođenja Vašeg mališana, kontaktirajte nas preko e-mail [email protected]

Dobrodošli u Vigvamiju - Zemlju najlepših slika i ilustracija za dečiju sobu

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ili Reset password