Slavuj umetničke reprodukcije grafičkih dela za dekoraciju enterijera
 • Slavuj umetničke reprodukcije grafičkih dela za dekoraciju enterijera

SLAVUJ umetnička reprodukcija na premium papiru (art. p-3144)

590,00 RSD


SLAVUJ umetnički print na premium matte papiru (art. p-3144)


Visokokvalitetna reprodukcija iz serije BIBLIOTEKA NATURALISTE (19 v., ENGLESKA) • Moderne teme za savremeni enterijer
 • Visokokvalitetna štampa u visokoj rezoluciji
 • Element dekora za svaki stil, prostor i interesovanje
 • Lep poklon
 • Uramljivanje slika po želji


Predstavljena ilustracija je visokokvalitetan print odštampani na premium matte papiru 230g. (Nemačka). 100% garancija kvaliteta.Visokokvalitetne reprodukcije grafičkih dela su elegantni dekorativni elementi enterijera. Stare gravure i mape prostoriju čine zanimljivom, prikazuju ukus njenog korisnika, ispunjavaju dom stilom, a dekor - smislom. Svaka stara gravura da li je to crno beli bakrorez, bakropis, drvorez ili litografija u boji lepo će izgledati u svakom enterijeru ako se uklapa sa ostalim dekoracijama, ali i najbitnije - sa Vašim interesovanjem. Otkrijte i Vi svoja interesovanja u onlajn galeriji Vigvamija.com gde su predstavljene grafike na razne teme. Dimenzije

Visokokvalitetna reprodukcija grafičkog dela na premium papiru


Dimenzije štampe sa pozadinom i tehničkim poljima lista: A5 (21x14,8 cm.)


Tehnika izrade originala: drvorez, bojenje akvarelom.


Doba: 19. vek.


O seriji:

Otmeni crteži životinja za enterijere dekorisane sa ukusom


Veoma fine slike životinja iz ove serije izrađene u tehnici drvorez sa dodirom akvarela su printovi sa originalnih ilustracija popularnog engleskog izdanja ‘Biblioteka Naturaliste’ izdate u 1830-e godine. 


Vodeći ilustratori svoje epohe su sarađivali sa autorima ovog raskošnog izdanja, a rezultat možete videti u neverovatno tanko izrađenim ilustracijama koje će ukrasiti prostor za svaku osobu koja voli prirodu.


Ram i paspartu ne dolazi uz proizvod, ali uramljivanje možete naručiti dodatno: kontaktirajte nas preko e-mail info@vigvamija.comIsporuka je za 1 / 1-7 dana (bez rama / sa ramom)

Preporučujemo uramljivanje ovog printa sa paspartuom kao i druga grafička dela.
Retke i fine slike za dekor i enterijerp-3144

Mozda vam se svidja i ovo

 • Paspartu za ram u formatu...

  Posteri, printovi, plakati na sajtu Vigvamija.com su predstavljeni u formatima koji odgovaraju za uramljivanje u ramove standartnih dimenzija koje možete naći u enterijernim marketima.

  Ali neki starinski printovi nisu u formatima za standartni ram. U ovom slučaju mi preporučuemo uramljivanje u staklorezačkoj radnji ili naručivanje paspartua za standartni ram. 

  Kod nas su predstavljeni paspartui za ramove formata A4 (21x30 cm.) ili A3 (30x40 cm.)

  U ovom slučaju naručeni print stiže sa paspartuom sa prednje i zadnje strane i odgovara za ram tih standartnih dimenzija.

   

  350,00 RSD