Zidne like za dnevnu sobu
  • Zidne like za dnevnu sobu

PAPAGAJI umetnička reprodukcija na premium papiru (art. p-3055)

690,00 RSD

PAPAGAJ umetnički print na premium matte papiru (art. p-3055)

Visokokvalitetna reprodukcija iz serije PRIRODNA ISTORIJA PAPAGAJA (19 v., FRANCUSKA)

  • Moderne teme za savremeni enterijer
  • Visokokvalitetna štampa u visokoj rezoluciji
  • Element dekora za svaki stil, prostor i interesovanje
  • Lep poklon
  • Uramljivanje slika po želji

Predstavljena ilustracija je visokokvalitetan print odštampani na premium matte papiru 230g. (Nemačka). 100% garancija kvaliteta.

Visokokvalitetne reprodukcije grafičkih dela su elegantni dekorativni elementi enterijera. Stare gravure i mape prostoriju čine zanimljivom, prikazuju ukus njenog korisnika, ispunjavaju dom stilom, a dekor - smislom. Svaka stara gravura da li je to crno beli bakrorez, bakropis, drvorez ili litografija u boji lepo će izgledati u svakom enterijeru ako se uklapa sa ostalim dekoracijama, ali i najbitnije - sa Vašim interesovanjem. Otkrijte i Vi svoja interesovanja u onlajn galeriji Vigvamija.com gde su predstavljene grafike na razne teme. 

Dimenzije

Prirodna istorija papagaja (1802 god.)

Visokokvalitetna reprodukcija grafičkog dela na premium papiru

Dimenzije štampe sa pozadinom i tehničkim poljima lista: A5 (21x14,8 cm.) / A4 (29,7x21 cm.) / A3 (42x29,7 cm.)

Tehnika izrade originala: bakropis, bojenje akvarelom.

Šta je bakropis?

Bakropis je grafička tehnika duboke štampe. 

Na bakarnu ploču nanosi se sloj presvlake, iglom ili drugim alatkom iscrta se crtež. Posle ploču polagaju u rastvor azotne kiseline. Udubljenja crteža posle delovanja kiseline se ispunjavaju tipografskom bojom. Štampa se vrši na vlažnom papiru pod velikim pritiskom štamparske prese. 

Doba: 1802 god.

O seriji:

Fransua Levalijan (1753 - 1824) je bio poznati francuski ornitolog. Kraj 18 veka je zlatno doba evropskih naturalista: putovanja u nove zemlje, strast za istraživanja, popularna izdanja… Levalijan je mnogo putovao širom sveta i njegova strast su bile ptice. Žak Barraban je bio najbrilijantniji ornitološki ilustrator svog vremena. Njihovo zajedničko delo ‘Prirodna istorija papagaja’ je bilo posvećeno papagajima - omiljena knjiga Napoleona koju je on slao evropskim  vladarima kao poklon i dokaz veličanstvenosti Francuske Imperije.

Ram i paspartu ne dolazi uz proizvod, ali uramljivanje možete naručiti dodatno: kontaktirajte nas preko e-mail info@vigvamija.com

Isporuka je za 1 / 1-7 dana (bez rama / sa ramom)

Retke i fine slike za dekor i enterijer

p-3055