Lešnik umetnička reprodukcija na premium papiru (art. p-3132)

590,00 RSD

LEŠNIK umetnički print na premium matte papiru (art. p-3132)

 • Visokokvalitetna reprodukcija kromolitografije (20 v., Engleska) • Predstavljena ilustracija je visokokvalitetan print odštampani na premium matte papiru 230g. (Nemačka). 100% garancija kvaliteta.

Visokokvalitetne reprodukcije grafičkih dela su elegantni dekorativni elementi enterijera. Starinske mape, botaničke ilustracije prostoriju čine zanimljivom, prikazuju ukus njenog korisnika, ispunjavaju dom stilom, a dekor - smislom. Svaka stara gravura da li je to crno beli bakrorez, bakropis, drvorez ili litografija u boji lepo će izgledati u svakom enterijeru ako se uklapa sa ostalim dekoracijama, ali i najbitnije - sa Vašim interesovanjem. Otkrijte i Vi svoja interesovanja u onlajn galeriji Vigvamija.com gde su predstavljene grafike na razne teme.  • Botanička ilustracija je uvek odlična ideja za dekoraciju doma, službenog prostora, poklon za ljude vezane sa medicinom ili baš ljubitelje cveća i botanike.
Dimenzije

Visokokvalitetna reprodukcija grafičkog dela na premium papiru


 • Dimenzije štampe sa pozadinom i tehničkim poljima lista: A5 (21x14,8 cm.) ili A4 (21x29,7 cm.)


 • Tehnika izrade originala: kromolitografija.


 • Doba: početak 20. veka, Engleska
Ram i paspartu ne dolazi uz proizvod, ali uramljivanje možete naručiti dodatno: kontaktirajte nas preko e-mail info@vigvamija.com


Isporuka je za 1 / 1-7 dana (bez rama / sa paspartuom ili sa ramom)
Retke i fine slike za dekor i enterijer


p-3132

Mozda vam se svidja i ovo

 • Paspartu za ram u formatu...

  Posteri, printovi, plakati na sajtu Vigvamija.com su predstavljeni u formatima koji odgovaraju za uramljivanje u ramove standartnih dimenzija koje možete naći u enterijernim marketima.

  Ali neki starinski printovi nisu u formatima za standartni ram. U ovom slučaju mi preporučuemo uramljivanje u staklorezačkoj radnji ili naručivanje paspartua za standartni ram. 

  Kod nas su predstavljeni paspartui za ramove formata A4 (21x30 cm.) ili A3 (30x40 cm.)

  U ovom slučaju naručeni print stiže sa paspartuom sa prednje i zadnje strane i odgovara za ram tih standartnih dimenzija.

   

  350,00 RSD