Šljiva slike u kuhinji
 • Šljiva slike u kuhinji

ŠLJIVA umetnička reprodukcija na premium papiru (art. p-3080)

590,00 RSD

ŠLJIVA umetnički print na premium matte papiru (art. p-3080)

Visokokvalitetna reprodukcija bakroreza (18 v., NEMAČKA) • Visokokvalitetna štampa u visokoj rezoluciji
 • Element dekora za svaki stil, prostor i interesovanje
 • Lep poklon
 • Uramljivanje slika po želji


Predstavljena ilustracija je visokokvalitetan print odštampani na premium matte papiru 230g. (Nemačka). 100% garancija kvaliteta.

Visokokvalitetne reprodukcije grafičkih dela su elegantni dekorativni elementi enterijera. Starinske mape, botaničke ilustracije prostoriju čine zanimljivom, prikazuju ukus njenog korisnika, ispunjavaju dom stilom, a dekor - smislom. Svaka stara gravura da li je to crno beli bakrorez, bakropis, drvorez ili litografija u boji lepo će izgledati u svakom enterijeru ako se uklapa sa ostalim dekoracijama, ali i najbitnije - sa Vašim interesovanjem. Otkrijte i Vi svoja interesovanja u onlajn galeriji Vigvamija.com gde su predstavljene grafike na razne teme. Botanička ilustracija je uvek odlična ideja za dekoraciju doma, službenog prostora, poklon za ljude vezane sa medicinom ili baš ljubitelje cveća i botanike.

Dimenzije

Visokokvalitetna reprodukcija grafičkog dela na premium papiru


Dimenzije štampe sa pozadinom i tehničkim poljima lista: A5 (21x14,8 cm.) ili A4 (21x29,7 cm.)


Tehnika izrade originala: bakrorez, bojenje akvarelom.

Doba: kraj 18 veka, Nemačka


Šta je herbarijum? Herbarijum je knjiga lekovitih biljaka sa opisom njegovih karakteristika i receptima lekova. Herbarijum Elizabet Blekvel je prvi herbarijum u boji koji je bio izdat u Engleskoj. Mora se spomenuti i to da je Blekvel sve sama crtala, gravirala, štampala i bojila akvarelom. Njen suprug koji je bio u medicinskoj struci, davao je nazive na raznim jezicima. Od 1737 do 1739 godine Elizabet Blekvel je izdavala ovu velelepnu zbirku a crteže je pravila u jednoj od botaničkih bašti u Londonu - Chelsea Physic Garden koja je bila otvorena 1673 god. za edukaciju apotekara. Blekvel je za svoj rad dobila podršku kustosa ove bašte Isaaka Randa i čak podršku Udruženja Apotekara. Svake nedelje Blekvel je pravila po četiri slike koje su uz njene opisne tekstove na kraju postale velika kolekcija divnih gravura.Ram i paspartu ne dolazi uz proizvod, ali uramljivanje možete naručiti dodatno: kontaktirajte nas preko e-mail info@vigvamija.com


Isporuka je za 1 / 1-7 dana (bez rama / sa paspartuom ili sa ramom)
Retke i fine slike za dekor i enterijer


p-3080

Mozda vam se svidja i ovo

 • Paspartu za ram u formatu...

  Posteri, printovi, plakati na sajtu Vigvamija.com su predstavljeni u formatima koji odgovaraju za uramljivanje u ramove standartnih dimenzija koje možete naći u enterijernim marketima.

  Ali neki starinski printovi nisu u formatima za standartni ram. U ovom slučaju mi preporučuemo uramljivanje u staklorezačkoj radnji ili naručivanje paspartua za standartni ram. 

  Kod nas su predstavljeni paspartui za ramove formata A4 (21x30 cm.) ili A3 (30x40 cm.)

  U ovom slučaju naručeni print stiže sa paspartuom sa prednje i zadnje strane i odgovara za ram tih standartnih dimenzija.

   

  350,00 RSD